Schilderwerk

Behangbedrijf de Tovenaar verzorgt niet alleen het schilderwerk voor de afwerking van pas behangen wanden, maar ook al het andere binnen schilderwerk en buitenschilderwerk, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Wij werken bij voorkeur met goede merken (zoals Sigma of Sikkens) en geven u kleuradviezen die passen bij de sfeer en uitstraling die u aan uw interieur en pand wilt geven: van nostalgisch tot fris modern of zakelijk strak. Het schilderwerk voeren we secuur uit, zodat het lang mooi blijft. Het belangrijkste? Dat u blij bent met het eindresultaat!

Prijsindicatie

Behangbedrijf de Tovenaar is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies op glasvezelbasis in nieuwbouwwoningen. Uw woning voorzien van glasvezelbehang kost gemiddeld 30% minder dan traditioneel stucwerk. Bij Behangbedrijf de Tovenaar krijgt u een totaalpakket met een vaste prijs waarbij de prijs van glasvezelbehang inclusief sauzen ongeveer de prijs is voor traditioneel stukadoren zonder sauzen. Afspraak is afspraak, dus geen discussies achteraf.

Onze prijs is op basis van de aangeleverde gegevens.

  • Op basis van het opmeten van uw wanden aan de hand van uw bouwtekeningen
  • Inclusief alle benodigde materialen zoals glasvezelbehang, lijm, klasse 1 latex
  • Inclusief volledige wandafwerking door ervaren specialisten (verlijmen, aanbrengen, sausen, afkitten)
  • Inclusief BTW

Bij ons ontvangt u een offerte op maat in plaats van een snelle geautomatiseerde offerte. De kosten van renovlies per m2 zijn namelijk lastig zo te noemen. Zo is het behangen van een trapgat veel arbeidsintensiever dan het behangen van een woonkamer. De meterprijs ligt bij een begane grond en een trapgat daarom hoger dan wanneer u het hele huis laat voorzien van glasvlies.

Het voordeel hiervan is dat altijd een complete offerte ontvangt, dus geen verrassingen of meerwerk achteraf! U weet dus aan de hand van de aangeleverde gegevens van uw nieuwe woning al precies hoeveel het aanbrengen van glasvezelbehang maximaal gaat kosten. Wij werken altijd op basis van nacalculatie.

 
cta
cta
 

Precieze kostenindicatie?

Als u uw totale m2 opstuurt, maken wij op basis daarvan kosteloos een offerte. Wij kunnen helaas niet kosteloos op locatie langskomen om uw woning te meten en zijn alleen werkzaam in nieuwbouwwoningen. Bij ons weet u aan de hand van de bouwtekeningen precies wat de maximale prijs is die u betaalt.

Kortingen

Eventueel kunnen we op projectbasis (meerdere woningen in een straat een speciale tarief berekenen. Dit wordt berekend met een vast korting die we samen hebben afgesproken. Deze korting geldt alleen als de werkzaamheden op een volgend plaats vinden.

  • Buren korting
  • Nieuwbouw wijk korting